Logo

Tantes Brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
75 g chokolade
2 æg
125 g sukker
75 g hvedemel
1 ½ spsk kakao
100 g valnødder
 
Hak valnødderne og bræk chokoladen i små stykker og kom det i en lille gryde sammen med smørret.
Smelt smør og chokolade langsomt i gryden og lad det køle
Pisk æg og sukker helt lysegult og luftigt
Bland hvedemel og kakao sammen og vend det forsigtigt i æggemassen
Vend chokoladeblandingen i dejen
Hæld dejen i en smurt bradepande/form og sæt den midt i ovnen
Bag kagen i ca. 25 minutter ved 175ºC
Lad kagen køle af og skær den i firkanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her