Logo

Svenske chokoladebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
200 g sukker
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
2 spsk kakao
Halv pakke margarine eller smør
 
Bland alle de tørre ingrdienser sammen i en skål.
Kom derefter 2 æg i og bland med hænderne.
Margarinen skæres i fine små stykker og kommes i skålen.
Ælt det med hænderne.
Lav slanger på en bageplade med dejen og pres dem flade.
Drys derefter lidt perlesukker på som pynt.
Bages ved 175ºC i ovnen på midterste ribbe i 20 minutter.
Når kagen er færdig skæres den i små stykker, imens den er varm.
Stykkerne opbevares køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her