Logo

Surbrødsflutes, hurtige

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl kærnemælk
50 g gær
ca. 1 kg sigtemel,
2 spsk salt
æggehvide til pensling
kommen eller sesamfrø til drys

1. Lun kærnemælken og opløs gæren i den. Kom hvedemel og salt i - hold lidt tilbage, til du ser, hvor meget dejen vil tage.
2. Lad dejen hæve mindst en time under et fugtigt klæde.
3. Slå luften ud af dejen og form 10 ca. 10 cm lange flûtes, 8-10 boller eller to store, runde flade brød. Lad dem efterhæve mindst en halv time på bagepapir på en plade.
4. Snit flûtes og boller med en skarp kniv. Pensl brødene med let pisket æggehvide og drys med kommen eller sesamfrø. Til muffueletta skal det være sesamfrø.
5. Bag dem i en 225 o varm ovn i ca. 15 minutter Lad dem køle af på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her