4 æg
200 g sukker
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
2 strøgne tsk bagepulver
Flødecreme:
½ liter piskefløde
150 g chokolade (knapper)
Pynt: cocktailbær
Æggene piskes til tykt skum med sukkeret.
Heri sigtes de to slags hvedemel og bagepulver og det blandes forsigtigt.
Hældes i en velsmurt form evt. raspstrøet hjerteform, der rummer ca. 2
liter.
Bages ved 200ºC i den nederste del af ovnen i ca. 35 minutter.
Afsvales på rist.
Giv kagen en rids på ca. 1 cm hele kanten rundt.
Heri lægges en sytråd.
Kryds enderne, træk forsigtigt og kagen er delt.
Flødecreme: Piskefløde og chokolade (knapper) koges et par minutter
under piskning.
Afsvales, evt. i køleskab til dagen efter.
Piskes derefter som flødeskum, der lægges mellem og over hele
hjertekagen.
Pyntes med cocktailbær.