Logo

Store scones til marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
25 g smør eller margarine
½ tsk salt
1 tsk sukker
1 æg
1 dl mælk

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Smørret smuldres i. Sukker og salt tilsættes. Æg og mælk hældes i. Dejen æltes let sammen. Deles i 2 store boller, der stilles på en smurt plade. Der ridses et kors i bollerne, og de pensles med æg.
Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200°. Eftertørring: Flækkes, ristes lysegule i ovnen ca. 15 minutter ved 150°.

Serveres sammenlagte, smurt med smør og marmelade og udskåret i stykker (som en lagkage).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her