Logo

Stines gærboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
4 ½ dl mælk
750 g hvedemel
1 tsk salt
10 g smør

Rør gæren ud i den håndvarme mælk.
Sigt hvedemel og salt, rør gæren i og ælt dejen, der er ret blød.
Læg den i en smurt skål, dæk med smurt husholdningsfilm og lad den hæve lunt i 2 timer.
Ælt dejen på et melstrøget bord og rul den tykt ud.
Stik 12 stykker ud med et glas eller lignende ( 10 cm. i diameter).
Læg bollerne på en melet bageplade og bag dem i en varm ovn ved 180°C i ca. 25 minutter.
Lad dem køle af på bageristen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her