Logo

Squash-rosinkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 ¼ dl hvedemel
½ tsk salt
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
¼ tsk kanel
½ tsk reven muskatnød
¼ tsk ingefær
½ tsk vanilje
2 dl olie
3 dl råsukker
1 æg
2 ½ dl kogt squashmos
3 dl rosiner uden sten
 
Sigt hvedemel, salt, bagepulver, natron og krydderier.
Pisk vanilje, olie, sukker, æg og squashmos og tilsæt melblandingen og rosinerne.
Rør det godt sammen og sæt dejen i skefulde med god afstand på en smurt bageplade.
Bages ved 200ºC i 20 minutter, eller til kagerne er lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her