Billede venligst indsendt
af Mette Mouritsen
(10-12 stk)
# Ingredienser
75 g smør,
6-7 dl hvedemel,
2 tsk salt,
25 g gær,
3½ dl lunt vand,
2 dl olie til stegning.
* Tilberedning
Fedtstoffet smuldres i melet og tilsættes saltet.
Gæren smuldres i en stor skål og vandet røres gradvist i.
Ælt melblandingen i.
Lad dejen hæve 15 min, dækket af et viskestykke.
Del dejen i 10-12 portioner, som udrulles til "pandekager" på en meldrysset bordplade.
Snit et par skråstreger i overfladen på hver brød og lad dem efterhæve 10 min.
Varm lidt olie på en pande (eller 2) og steg brødene, mens du vender
dem et par gange til de er gyldne.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------