Logo

Sesamkiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca 25 stk
 
50 g smør
2 dl sesamfrø
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 dl vand
200 g hvedemel
 
Smelt smørret i en skål
Rør sesamfrø, sukker, salt og vand i og tilsæt hvedemelet
Ælt dejen godt sammen
Rul dejen ud på et melet bord til en tykkelse på ca. 2 mm.
Stik kiksene ud med et glas med en diameter på ca. 7 cm.
Prik huller i kiksen med en gaffel.
Sæt dem på en bageplade
Bag dem øverst i ovnen, til de er lysebrune.
Bagetid ca. 15 min. ved 225°C.

 
Tips: Hvis man gerne vil have dem lidt sødere til marmeladekiks, skal der kommes 2 spsk sukker i.
Man kan også skære firkantede kiks med en kniv eller klejnespore.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her