16 stykker
#
4 dl grahamsmel
4 dl hvedemel
1 tsk salt
4 tsk bagepulver
250 g hytteost
1 ½-2 dl tykmælk, A38 eller cultura
*
Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål.
Tilsæt hytteost og mælk og rør det sammen til en dej.
Del dejen i 4 dele og tryk dem ud med hvedemel på hænderne til runde kager ca. 15 cm i diameter.
Læg dem på en smurt plade eller bagepapir.
Skær hver kage i 4 dele med en melet kniv og bag dem ved 250ºC i ca. 10 minutter.
Scones er bedst nybagte. Server dem med plantemargarine og evt. lidt marmelade.
Næringsindhold i 100 g brød - 1 skive = 30 g: kj 1170, kcal 280, fibre 10,1 g, fedt 1,7 g, mættet fedt 0,2 g, flerumættet fedt 0,8 g, P/S 3,7, kolesterol 0 mg.