Når du bager dine
scones i en airfryer, sikrer du, at de er sprøde udenpå og bløde indeni. De er
også klar til at spise på under 25 min (og det er incl. forberedelsestid!).
10 min forberedelse. 12
min kogetid. 12 scones.
# Ingredienser
300 g (2 kopper) selvhævende mel
40 g smør, hakket
60 g hvid chokolade, hakket
185 ml (¾ kop) mælk plus 1 spsk ekstra
60 g (½ kop) frosne hindbær
Flødeskum til servering
Flormelis, til drys
* Tilberedning
Kom melet i en stor skål.
Gnid smørret ind i melet, indtil der dannes fine
brødkrummer.
Rør den hvide chokolade i. Lav en fordybning i midten.
Tilsæt mælken til melblandingen.
Brug en flad kniv til at røre, indtil det er blandet.
Tilsæt hindbærrene og rør forsigtigt sammen.
Vend dejen ud på en let meldrysset overflade.
Kom dejen sammen og ælt forsigtigt til den er lige glat.
Tryk dejen ud til en 2 cm tyk skive.
Brug en 5 cm-diameter rund dejskærer eller glas til at skære
12 runde skiver af dejen, og så tæt på hinanden som muligt
(se tips).
Beklæd airfryer-risten/kurven med bagepapir.
Brug en lille kniv til at skære et par huller i papiret, så
luften kan cirkulere.
Læg sconesene tæt sammen i airfryeren og pensl toppe let med
mælk
(afhængigt af størrelsen på din airfryer skal du evt gøre
dette i 2 omgange).
Bag sconesene ved 180 °C i 12 min eller indtil de er hævede
og gyldne.
Drys scones med flormelis. Server med flødeskum.
Tips: Jo mindre genrulning af dejen, jo lettere og
mere møre vil dine scones være.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------