Logo

Scones 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
4 tsk bagepulver
3 spsk flormelis
1 knsp fint salt
50 g smør
1 ¼ dl mælk
1 æg til pensling
glas/udstiksform
 
Scones kan varieres med grofthakket chokolade, reven appelsinskal,
rosiner eller anden tørret frugt.
Sigt hvedemel, bagepulver, flormelis og salt ned i en skål.
Smuldr smørret i melet, så det ligner reven ost.
Saml dejen med mælken, dejen bør være blød og klistret.
Rul dejen ud i ca. 2 cm's tykkelse på et melet bord og udstik scones med
et glas eller udstiksjern.
Kan laves i mange sjove faconer.
Læg dem på en bageplade, pensl med æg og bag dem ved 220ºC i 10-12
minutter.
 
Tips: Scones kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her