Logo

Saltgifler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl mælk
25 g gær
½ tsk salt
400 g sigtebrodsmel (6 ½ dl)
æg til pensling
groft salt

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Salt og sigtebrodsmel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til haevning et lunt sted ca. ½ time.
Dejen slåes ned og rulles ud i en stor cirkel.
Dejen deles i 16 trekanter, som trilles sammen fra den brede ende mod midten.
Stilles på en plade med spidsen nedad.
Giflerne efterhæver på pladen ca. 15 min.
Penslen med æg og drysses med salt.
Bagetid ca. 15 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her