Logo

Søsters Brunkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
250 g smør
500 g mørk farin
2 æg
3 dl mælk
3 spsk cacao
½ tsk hjortetaksalt
Pynt / Glasur:
150 g flormelis
1 spsk cacao
2 spsk varm mælk eller vand
ca 10 g kokosmel

Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes hvedemel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen hældes i en smurt og melet bradepande ( ca 25x40 cm ), bages på ovnens nederste rille ved 200°C i ca 25 min.
Ovnen skal være forvarmet. Når kagen er afkølet, glaseres den med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her