Logo

Sønderjyske fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En gammel egnskage -

500 g hvedemel
3 æg
75 g gær
100 g sukker
1 knsp. kardemomme
1 ½ dl kold mælk
200 g sukat
200 g rosiner
500 g kold margarine

Æg, gær og sukker røres sammen. Tilsæt mælk, sukat, rosiner og hvedemel.
Rul dejen ud på bordet,og læg margarine (skåret i skiver med en ostehøvl) på. Læg dejen sammen, og rul ud igen. Fortsæt med margarine - rul ud, til alt margarinen er brugt.
Dejen skal hæve 1 time, og deles til ca. 30 boller.
Bages ved 200° i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her