Logo

Romvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g blødt smør eller margarine
3 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker
3 æg
200 g hvedemel
50 g Maizena
2 tsk bagepulver
3 spsk jamaicarom
¼ liter mælk, ca.
fedtstof til bagning
sukker til drys

ROMFLØDESKUM:
¼ liter piskefløde
3 spsk flormelis
3 spsk jamaicarom
1 æggeblomme

Dej til vafler: Rør smørret sammen med sukker, vaniljesukker og æg, indtil sukkeret ikke knaser mere. Hvedemel, Maizena og bagepulver sigtes i. Mælk og rom hældes i. Dejen skal være ret tyndtflydende.
Flødeskum: Fløden piskes og blandes med flormelis, æggeblomme og rom.
Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde, sukker strøs over, og vaflerne serveres med romflødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her