Det er romglasuren og det lille skvæt rom i kagen til- sidst, der har givet kagen navn - så brug ikke essens her.
Ca. 10-12 stk
1 pakke frossen butterdej
Vandbakkelsesdej:
60 g smør
1 dl vand
50 g hvedemel (knap 1 dl)
¼ tsk salt
3 æg
½ portion creme (se Linser)
Glasur:
100 g flormelis (2 dl)
2-3 spsk rom geléklatter
lidt rom til at stænke kagerne med
Optø den frosne butterdej og udrul den til en tynd plade.
Beklæd små linseforme med dejen.
Vandbakkelsesdej:
Bring smør og vand i kog i en gryde.
Kom salt i melet og kom hvedemel blandingen i gryden på en gang mens der røres godt sammen.
Tag gryden fra varmen og rør æggene i et ad gangen, rør godt mellem hvert.
Tilbered cremen som ved Linser - Marie's se opskrift.
Rør den helt kolde creme og vandbakkelsesdejen sammen.
Kom vandbakkelses-cremefyldet i de butterdejsforede linseforme.
Bag ved 200°C i 20 minutter.
Kagerne hæver meget, når de er i ovnen, men falder straks efter de er taget ud af ovnen - det skal de.
Rør flormelis sammen med rom og kom det på de kolde kager.
Kom geléklatter på.
Stænk med lidt rom på kagerne lige før de serveres.