250 g palmin
2 æg (pasteuriserede)
1 dl flormelis
½ dl kakao
20-24 firkantede kiks, ca 250 g
Beklæd en aflang form med bagepapir.
Smelt palmin på svag varme til den er næsten smeltet.
Tag kasserollen fra varmen og lad palminen smelte færdig.
Pisk æg og flormelis hvidt og luftig.
Tilsæt kakao og rør det i massen, til den er uden klumper.
Hæld noget af palminen i æggemassen, bland det og hæld resten af
palminen i, lidt ad gangen.
Rør kraftigt mellem hver gang, så massen ikke skiller.
Bred et lag af cremen ud i formen, læg et lag kiks over, så de ligger tæt.
Fortsæt med at lægge kiks og chokolade i lag.
Øverste lag skal være chokolade.
Stil kikskagen i køleskabet til den er stiv.
Dæk den til, når den er stiv, men lad den stå ca 1 døgn og trække.
Vend kagen ud og skær den i pæne skiver.
Servér den kold.