Logo

Rabarberpie med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl hvedemel
125 g smør
1 spsk sukker

Fyld:
500 g rabarber
3 dl sukker
2 spsk kartoffelmel

Smuldr hvedemel og smør, bland sukker i.
Skyl rabarberne og skær dem i stykker a 2 cm.
Bland sukker med kartoffelmel.
Læg rababerne i et smurt ovnfast fad.
Drys sukker med kartoffelmel over rabarberne.
Ryst fadet så sukker og kartoffelmej fordeles mellem rabarberstykkerne.
Fordel smuldredejen over rabarberne.
Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min.
Serveres lun med flødeskum eller vaniljeis til.

Tips: Stikkelsbær, madæbler og andre syrlige frugter, kan erstatte rabarberne i denne opskrift..

Ovntemperatur: 225°.
Bagetid: 25 min.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her