Logo

Rabarberkage med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

rabarber 400-500 g
Dej:
175 g smør
150 g sukker
3-4 stk æggeblommer
250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
ca. 6 spsk mælk

Marengstop:
3-4 stk æggehvider
200 g sukker
75-100 g smuttede mandler

Til dejen røres smør, sukker og æggeblommer cremet.
Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i sammen med mælk.
Fyld dejen i en smurt form, drysset med rasp eller beklædt med bagepapir.
Pisk æggehviderne halvstive, tilsæt sukker lidt efter lidt, og pisk massen helt stiv.
Skær rabarber i 2 cm lange stykker, vend dem og snittede mandler i marengsmassen, og fordel den over dejen.
Bag kagen i en 200ºC varm ovn i ca. 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her