Logo

Rabarberkage med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber
175 g sukker
smør til formen
 
Dej:
4 æg
100 g sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g smeltet afkølet smør
200 g hvedemel
 
Pynt:
2 ½ dl piskefløde
 
Skyl rabarberne og skær dem i små stykker.
Læg dem på en pande, drys sukker på og lad dem stå med låg for sagte
blus i 15 minutter. Vend lidt rundt.

 
Dej: Rør æg, sukker og vanilje til en luftig creme.
Si lagen fra rabarberne i og pisk til en let cremet masse.
Pisk smørret i.
Sigt melet i og vend det forsigtigt i med en dejskraber.
Beklæd en springform på 23 cm i diameter med bagepapir.
Fyld halvdelen af dejen i.
Bred rabarberstykkerne over og hæld den resterende dej over.
Bag den straks i ovnen på nederste rille ved 200ºC i ca. 35 minutter.
Pisk fløden til skum.
Pynt den kolde nybagte kage og server den straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her