Logo

Rødbedekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g fintrevet rødbeder
1,5 dl majsolie el. anden neutral olie
200 g rørsukker
1 tsk fint salt
2 store æg
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk vaniljesukker
2 tsk kanel

 
Lad de revne rødbeder trække i olien i en times tid. rør de resterende
ingredienser sammmen.
Tilsæt rødbeder og olie. smør en finkantet form på 25x11,5 og drys den med majsmel. Fyld dejen i og bag ved 170°C i ca. 45 min.
Dæk evt. kagen med alufolie, så den ikke bliver for mørk.
Afkøl på en rist.
Server evt. rødbedekagen med cremefraiche, rørt med lidt sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her