1 pakke flødeost
1 æg
1 tsk vaniljeessens
3 spsk farin
4 ½ spsk hvedemel
5 spsk vand
½ tsk salt
1 ½ dl hakkede pecannødder
2 æg
3 ¼ dl græskarmos
½ dl olie
2 tsk vaniljeessens
Forvarm ovnen til 195°.
Fyld: Rør flødeosten blød og tilsæt æg, vanilje og farin og rør det jævnt. Stil tilside.
Topping: Bland hvedemel, sukker, kanel og nødder. Tilsæt smør og lav det smuldret. Stil tilside.
Dej: Sigt hvedemel, sukker, bagepulver, kanel og salt sammen. Lav en fordybning i midten og kom æg, græskarmos, olie og vanilje i. Rør til blandingen er blød.
Kom dejen i muffinform så den er halvt fyldt. Kom så 1 spsk af fyldet i midten af dejen. Drys topping på.
Bag i ca. 20 -25 min.