Logo

Præstekraver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
180 g smør
20 g gær
2 spsk fløde
 
Pensling:
Pisket æg
Groft sukker/perlesukker
 
Smørret og gæren smuldres i melet, og fløden tilsættes.
Det hele æltes godt sammen og udrulles i en aflang firkantet plade på 1 cm. tykkelse.
Denne skæres i strimler på  ½ cm. brede med en skarp kniv.
Disse formes til kranse, der dyppes i sammenpisket æg og groft sukker.
Bages lysebrune ved 200°C i ca. 10 minutter.
 

NB: Der skal ikke sukker i dejen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her