Logo

Postejdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sigtet hvedemel lægges i en krans på bordet. I midten lægges 125 g lindt smør, 5 g salt og 1 dl vand. Melet blandes lidt ad gangen sammen med smørret og vandet og trykkes sammen. Dejen æltes 2 gange, rulles sammen til en kugle og lægges indeni et stykke på et køligt sted, til den skal anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her