Logo

Passionstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
2 æg
90 g sukker
80 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kakao
40 g smør
40 g mørk chokolade
 
Frugtlag:
50 g passionspuré
50 g jordbærpuré
30 g sukker
40 g smør
2 bl. husblas
 
Passionsmousse:
4 passionsfrugter
60 g sukker
2 appelsiner
2 æggeblommer past
3 bl. husblas
2 ½ dl fløde
 
Gelé:
3 passionsfrugter
3 granatæbler
5 dl appelsinjuice
4 bl. husblas
 
Bund: Æg og sukker piskes til tyk creme.
De øvrige ingredienser tilsættes og røres godt rundt.
Dejen bages i en springform ca. 18 min. ved 175ºC.
Frugtlaget laves ved at puré og sukker koges og sies.
Smør tilsættes. Den udblødte gelatine tilsættes.
Passionsfrugt moussé.
Indmad af passionsfrugter, sukker og 2 spsk appelsinsaft opvarmes.
MÅ IKKE KOGE.
Pres massen gennem en si, så kun de sorte kerner er tilbage.
Pisk de 2 pasteuriserede æggeblommer i. Rør blandingen tyk over et
vandbad.
Husblas opløses i 1 dl varm appelsinsaft som tilsættes massen.
Lad cremen tykne og pisk imens fløden til skum.
Når cremen er tyknet vendes flødeskummet forsigtigt i med en
dejskraber.
Geléen laves ved at koge kødet fra passionsfrugter og granatæbler med
sukker og juice.
Husblas udblødes og tilsættes.
Frugtlaget lægges på bunden og stilles koldt.
Mangomoussen lægges på og stilles koldt.
Geléen hældes over og stilles koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her