Bund:
2 æg
90 g sukker
80 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kakao
40 g smør
40 g mørk chokolade
Frugtlag:
50 g passionspuré
50 g jordbærpuré
30 g sukker
40 g smør
2 bl. husblas
Passionsmousse:
4 passionsfrugter
60 g sukker
2 appelsiner
2 æggeblommer past
3 bl. husblas
2 ½ dl fløde
Gelé:
3 passionsfrugter
3 granatæbler
5 dl appelsinjuice
4 bl. husblas
Bund: Æg og sukker piskes til tyk creme.
De øvrige ingredienser tilsættes og røres godt rundt.
Dejen bages i en springform ca. 18 min. ved 175ºC.
Frugtlaget laves ved at puré og sukker koges og sies.
Smør tilsættes. Den udblødte gelatine tilsættes.
Passionsfrugt moussé.
Indmad af passionsfrugter, sukker og 2 spsk appelsinsaft opvarmes.
MÅ IKKE KOGE.
Pres massen gennem en si, så kun de sorte kerner er tilbage.
Pisk de 2 pasteuriserede æggeblommer i. Rør blandingen tyk over et
vandbad.
Husblas opløses i 1 dl varm appelsinsaft som tilsættes massen.
Lad cremen tykne og pisk imens fløden til skum.
Når cremen er tyknet vendes flødeskummet forsigtigt i med en
dejskraber.
Geléen laves ved at koge kødet fra passionsfrugter og granatæbler med
sukker og juice.
Husblas udblødes og tilsættes.
Frugtlaget lægges på bunden og stilles koldt.
Mangomoussen lægges på og stilles koldt.
Geléen hældes over og stilles koldt.