Logo

Parmesanbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
3 dl mælk
50 g gær
8 dl hvedemel
1 tsk salt
1 dl reven parmesanost
1 spsk oregano
smeltet smør til formen

Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og varm det, til det er fingervarmt. Smuldr gæren i en skål og hæld dejvæsken over, rør rundt.
Bland hvedemel, salt, ½ dl parmesanost og ½ spsk oregano.
Kom det i skålen. Arbejd dejen smidig og lad den hæve til dobbelt
størrelse, ca 30 min.
Læg dejen ud på et bord og rul den ud til en længde.
Skær længden i tyve stykker.
Form stykkerne til runde boller og læg 14 af bollerne i 2 rækker i en smurt, aflang form, ca 2 l.
Pensl bollerne med smeltet smør.
Placér resten af bollerne ovenpå i rillen mellem de 2 rækker, pensl med fedtstof og drys resten af osten blandet med resten af oregano over. Dæk det til og lad det hæve i 30-35 min.
Bages ved 200°C i ca 40 min på nederste rille.
Lad brødet køle og vend det ud på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her