2 æg
3 dl hvedemel
6 dl sødmælk
¾ tsk salt
smør
Fyld:
1 pk skaldyrsmix
1 stor dåse muslinger
175 pillede rejer
2 dl cremefraiche 38%
½ fiskebouillonterning
3 spsk Pernod
1 tsk jævningspulver til lys sauce
¼ tsk hvid peber
1 lille fed presset hvidløg
Pisk pandekagedejen sammen og bag små pandekager ved rask varme.
Lad imens den optøede skaldyrsmix og muslinger dryppe af.
Fyld:
Giv creme fraîchen et opkog og drys smuldret fiskebouillonterning i sammen med pernod og jævningspulver.
Vend forsigtigt skaldyrsmix, rejer og muslinger i saucen og smag til med peber og presset hvidløg.
Læg fyldet på pandekagerne og fold dem let sammen som kræmmerhuse
eller ruller.
Serveres straks eller dækkes med folie og varmes forsigtigt op i ovnen lige inden servering.
Tilbehør: Flûtes og hvidløgssmør