Logo

Pandekager med jordbær- og kiwipuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g hvedemel
80 g sukker
1 knsp salt
6 æg
¼ l sødmælk
¼ l dansk vand
 
250 g jordbær
4 kiwi
4 spsk flormelis
80 g smør eller stegemargarine
lidt kiwi- og jordbærskiver
 
Hæld hvedemel, sukker og salt i en skål.
Lav en lille fordybning i midten og læg æggene i.
Rør godt sammen og tilsæt langsomt mælk og dansk vand under stadig omrøring.
Lad dejen hvile 20 min.
Imens tilberedes jordbær og kiwi som pureres hver for sig med 2 spsk flormelis.
Læg lidt fedtstof i en pande (20 cm i diameter).
Hæld dej på og bag pandekagerne gyldenbrune.
Smør pandekagerne med skiftevis med puré.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her