50 g gær
½ l. vand
1 spsk salt
250 ml. olivenolie
2 æg
950 g hvedemel
1 oliven
150 g fetaost, naturel
Smulder gæren i det lunkne vand og opløs det under omrøring. Tilsæt salt, olie og æg og bland det hele godt.
Kom melet i lidt efter lidt og ælt dejen til den er smidig og slipper dejskålen.
Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i Ca. 30 min.
Ælt atter dejen på et melet bord. Del den i 4 lige store dele. Tril hver del til en bold og rul dem ud til runde plader, ca 20 cm. i deameter.
Læg to af dejpladerne på en smurt bageplade. Fordel hakkede Oliven og ost herover.
Dæk med de resterende dejplader og klem kanterne godt sammen. Lad brødene efterhæve til de har fået dobbelt størrelse, ca. 20min.
Bag brødene ved 225 º i 25-30 min. Lad dem køle af på en bagerist godt til- dækket med et klæde, så skorpen ikke bliver hård.