Lagkagebunde:
4 æg
2 spsk varmt vand
1-2 tsk vaniljesukker
1 ¾ dl sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Fyld:
75 g nougat
¼ dl piskefløde
valnødder i små stykker
Bundene:
Pisk æggeblommerne med vand, vaniljesukker, ⅔ af sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, drys resten af sukkeret i, og pisk igen til den er helt stiv.
Bland forsigtigt over i blommerne. hele molevitten bages i en form drysset med rasp.
Bages ved 190°C i ca 10 minutter.
Når afkølet deles kagen op i 4 lagkagebunde.
Fyld:
Nougaten smeltes over vandbad og kommes i den piskede piskefløde
sammen med valnødder.
Lagkagen:
Bundene lægges samen med fyldet, og det pyntes med moccaglasur og
halve valnøddder.
Serveres med flødeskum.