1 pakke Maizena desserttærtedej
¾ dl flydende margerine eller 75 g alm. bagemargerine
1 dåse halve pærer
60 g hakket chokolade
1 tsk vaniljesukker
1 æg
Pynt: Perlesukker eller hakkede mandler alt efter smag og behag.
Tænd ovnen på 200°C.
Tærtedejen behandles som der er beskrevet på Maizena-pakken. (Den behøver ikke at stå på køl i en halv time).
Dejen deles i to, og de rulles ud til to firkanter på 15 X 20 cm.
Man kan også vælge at rulle dem ud i cirkler, hvis man bruger en rund tærteform. Formen smøres med lidt margerine, og halvdelen af dejen lægges i bunden af formen. Dernæst lægges pærerne i formen med buerne opad.
Vanillesukkeret drysses over pærerne.
Chokoladen hakkes og drysses ligeledes over.
Den anden del af dejen lægges over og pensles til sidst med sammenpisket æg.
Pynt tærten som du har lyst.
Det er rigtig lækkert med lidt hakkede mandler.
Bag tærten midt i ovnen ved 200°C i cirka en halv time.
Kan serveres med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche blandet med vaniljekorn.