Logo

Nøddetoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g nøddekerner
90 g flormelis
½-1 æggehvide
Nøddekerner til pynt.
 
Mal nøddekernerne fint og saml dejen med æggehvide og flormelis.
Sprøjt den ud i toppe på smurt, meldrysset bagepapir over bagepladen.
Stik en nøddekerne i hver og bag toppene 6-8 min. ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her