Logo

Nødderoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æggeblommer
100 g flormelis
100 g fintreven mørk chokolade
75 g hakkede hasselnøddekerner
25 g hvedemel
6 æggehvider

100 g smør
150 g mørk chokolade
2 æggeblommer
50 g flormelis
½ dl meget stærk kaffe

Pynt:
Sigtet flormelis

Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt. Bland nødderne godt med melet. Vend det i dejen med chokoladen- Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Læg bagepapir på en bageplade og bred dejen ud. Bag den i ovnen på næstnederste rille ved 175° i ca. 14 min. Tag pladen ud og læg et viskestykke over.

Creme:
Smelt smørret for svag varme og rør chokoladen, der er brækket i stykker, i. Tag gryden af blusset og rør straks æggeblommerne i, en ad gangen. Rør flormelis i og smag til med kaffe. Bred cremen ud over den færdigbagte kolde rouladebund og rul den forsigtigt sammen. Lige inden serveringen sigtes et tyndt lag flormelis på toppen. Kagen kan laves dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her