Logo

Nøddekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør eller margarine
100 g flormelis
1 æg
50 g finhakkede nødder
200 g hvedemel

50 g sukker
50 g finthakkede nødder

Dejen æltes sammen og rulles ud til en pølse.
Pensles med mælk eller æg, rulles i en blanding af sukker og nødder.

Dejen står til næste dag på et køligt sted (evt. køleskab.

Skæres ud i tynde skiver.
Bages 6-8 min ved 200º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her