Logo

Mortens Kaffekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekager

Denne kage kan både laves i mikroovn og i alm. ovn.
Mikroovnens effekt er på 900 watt.
OBS Til mikroovn vil ½ portion ofte være mere passende!!! (TIDERNE ER ANGIVET TIL DENNE EFFEKT)

2 æg
1 ½ dl mælk
225 g sukker
150 g smør/margarine
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanilje
2 spsk kakao

snask:
250 g flormelis
100 g margaine
1 tsk vanilje
4 spsk kakao
12 spsk stærk kaffe
200 g kokosmel

Dej:
Sukker og æg piskes hvidt. Smør smeltes (30 sek. fuld effekt). Kom smør og mælk i. De øvrige ingredienser sies i. Bages 20 min ved 225 C i smurt form eller fuld effekt i 6 min i form foret med bagepapir. Lad hvile i 5 min i formen og lad køle på rist. Bland alle ingredienser til snasket og fordel dette over kagen, mens det er varmt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her