Logo

Minitrekornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hele hvedekerner
100 g hele rugkerner
100 g solsikkekerner
3 dl kogende vand
3 ¾ dl ymer / tykmælk
¾ pk. gær (¾ pk gær af 50 g)
3 spsk olie
2 tsk salt (lidt under)
300 g sigtemel
525 g hvedemel (ca.)

Trekornsblandingen og kogende vand blandes og står ca. 10 minutter. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned, deles i 27 stykker, der formes til små brød.
Lægges ret tæt ved siden af hinanden i en bradepande.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200°C.
Når brødene er bagt, brækkes de fra hinanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her