275 g hvedemel
1 spsk salt
100 g svinefedt
1 dl varmt vand
Bland hvedemel og salt. Del fedtet i mindre stykker og gnid dem ind i melet med en gaffel eller med fingerne, til du har en grynet masse. Tilsæt vand og ælt dejen i 5 min. til den er smidig og glat. Tril den til en pølse, skær den i 12 stykker, og dæk den med et fugtigt viskestykke. Drys bordet med hvedemel og klap hver dejstykke ud til en plade, som du ruller til en cirkel, der er ca. 25 cm i diameter og meget tynd. Bag tortillaerne en af gangen på en tykbundet, tør stegepande ved jævn varme i ca 1 min. på hver side, til den får små, hævede og brune pletter. Medens den bager, har du tid til at rulle den næste ud. Læg de bagte tortillaer i en stabel med bagepapir eller smørebrødspapir imellem og dæk dem med et viskestykke.