Logo

Mexico - Hvede-tortillaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

275 g hvedemel
1 spsk salt
100 g svinefedt
1 dl varmt vand

Bland hvedemel og salt. Del fedtet i mindre stykker og gnid dem ind i melet med en gaffel eller med fingerne, til du har en grynet masse. Tilsæt vand og ælt dejen i 5 min. til den er smidig og glat. Tril den til en pølse, skær den i 12 stykker, og dæk den med et fugtigt viskestykke. Drys bordet med hvedemel og klap hver dejstykke ud til en plade, som du ruller til en cirkel, der er ca. 25 cm i diameter og meget tynd. Bag tortillaerne en af gangen på en tykbundet, tør stegepande ved jævn varme i ca 1 min. på hver side, til den får små, hævede og brune pletter. Medens den bager, har du tid til at rulle den næste ud. Læg de bagte tortillaer i en stabel med bagepapir eller smørebrødspapir imellem og dæk dem med et viskestykke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her