Logo

Marskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggehvider       
2 dl farin        
2 dl sukker       
2 dl rice crispies
Creme:
4 dl piskefløde
3 dl cremefraiche 38%
4 stk Mars
1 dåse fersken
 
Æggehviderne piskes stive.
Tilsæt der efter brun farin.
Sukker og rice crispies vendes forsigtigt i.
Massen hældes i en springform.
Bages ved 125ºC i 1 time.
Creme: Piskefløden piskes stiv.
Creme fraichen blandes sammen med fløden.
Skær de 4 Mars i stykker hvorefter de blandes sammen fløde og creme
fraichen blandingen.
Når kagen er bagt færdig og er kølet af, deles den til 2 bunde.
Cremen smøres på den ene bund.
Fersken dryppes af, skæres i stykker og lægges oven på kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her