Logo

Marengskager med hindbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggehvider
2 ½ dl sukker
1 spsk citronsaft
 
Fyld:
1-2 dl hindbær
100 g kvark 5%
1 dl piskefløde
4-6 spsk sukker
 
Æggehvider piskes stive.
Citronsaft tilsættes samt halvdelen af sukkeret og det piskes godt.
Resten af sukkeret vendes i med let hånd.
Fordel æggemassen i små cirkler på en bageplade, beklædt med bagepapir, som først er drysset med lidt hvedemel.
Bag marengsen i en 100ºC varm ovn i ca. 2 ½-3 timer.
Til fyldet røres hindbær (gem lidt hele hindbær til pynt), kvark og sukker sammen i en blender.
Piskefløden piskes til flødeskum og vendes forsigtig i til en blød hindbærcreme i marengskagerne.
Pynt kagerne med hele hindbær. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her