Tærtedej:
200 g hvedemel
125 g smør
2 spsk finkornet sukker
vand
Fyld:
125 g finkornet sukker
90 g smør
2 æg
2 spsk iskold vand
250 g rå marcipan
½ kg friske sommer bær
1 dl gele sukker
2 dl vand
Bland hvedemel og sukker og smuldr. smørret i.
Saml dejen med lidt vand, og lad den hvile i 30 min. i køleskabet.
Rul dejen ud og læg den i en tærte form.
Rør smør og sukker blødt.
Pisk æggene i et af gangen og rør så revet marcipan i dejen.
Kom dejen i tærteformen, bages nederst i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min. Lad tærten køle af.
Bland 2 dl vand og en del gele sukker i en gryde, og lad det koge i halvandet minut, og sæt det til køling.
Pynt med masse friske bær og hæld geleen over.
Server med cremefraiche eller fløde.