Dej:
6 æg
180 g sukker
100 g smeltet smør
75 g hvedemel
25 g majsstivelse (Maizena)
1 tsk bagepulver
Fyld:
1 ds mandarinfileter
100 g ymerdrys
Glasur:
100 g flormelis
Kogende vand
Æg og sukker piskes til skum, og det varme, smeltede smør tilsættes i en tynd stråle. Pisk godt.
Bland hvedemel og majsstivelse med bagepulveret og rør det i med let hånd.
Fyld halvdelen af dejen i en bradepande, ca 24x36 cm, og fordel de afdryppede mandarinstykker over.
Bred den resterende dej over, så den dækker helt.
Fordel ymerdrysset på toppen af dejen og bag den på næstnederste rille ved 190° i ca 20 min.
Lad kagen køle af.
Rør flormelis med vand til en ikke for tynd glasur og pynt kagen.
Skær den i passende stykker.