150 g makroner
1 pk. lagkagebunde
5 spsk kirsebærvin
1 glas dessertkirsebær
1 ½ bananer
50 g chokolade
3 dl piskefløde
50 g hasselnøddeflager
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 tsk Maizena
2 dl mælk
Creme: Æggeblommer, sukker, Maizena og mælk koges op under konstant piskning, til den bliver tyk.
Bananerne skrælles og moses ud.
Vend bananerne i cremen.
Fløden piskes stiv, og halvdelen vendes i cremen.
Makronerne knuses og vædes med kirsebærvin.
Lagkagen lægges sammen med makroner og creme.
Kagen sættes på køl et par timer.
Chokoladen smeltes og piskes ned i den anden halvdel af fløden.
Chokofløden smøres på lagkagens top og kant.
Kirsebærrene hakkes og drysses på toppen og hasselnøddeflagerne ristes og duppes på kanten.