Logo

Majsbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2-3 stk)
1 kg hvedemel
25 g gær
4 dl vand
1 dl olivenolie
1 dl kærnemælk
1 spsk Maldon-solt
3 dl løse majs

Kør hvedemel, gær, vand, olie og kærnemælk i ca. 10 min på en røremaskine - eller ælt det hele i hånden.
Tilsæt salt og majs til sidst, og giv det 1 min mere på maskinen.
Lad dejen hæve på køkkenbordet eller på en bradepande i ca. 2-3 timer.
Skær dejen ud i 2-3 stykker, og drys brødene med hakkede majs og salt.
Bag brødene i ca. 30 min ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her