Logo

Mørdej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
100 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme eller 2 spsk fløde
5 g gær
 
Fedtstoffet smuldres i melet sigt flormelis i, og smuldre gæren i smal dejen
med æggeblomme eller fløde.
Lad dejen hvile køligt mindst en halv time, før den udrulles og bages. denne
dej anvendes især til medaljer, linser, tærter og lignende kager.
Bages ved 200-225ºC.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her