Logo

Luksus kanelstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
140 g margarine
3 dl mælk
2 pk. gær
4 tsk sukker
600 g hvedemel
 
Fyld:
250 g margarine
250 g sukker
8 tsk kanel
 
Dej: Ingridienserne æltes sammen og dejen deles i 4 dele, som rulles til
rektangulære stykker.
Fyld: Margarinen smeltes forsigtigt i en gryde, og sukker og kanel
tilsættes.
Fyldet smøres nu på den udrullede dej, som herefter rulles sammen til en
roulade.
Denne lægges på bagepapir og snittes på langs.
Hæver ca. 15 min.
Bages 12-15 min. ved 225ºC

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her