Logo

Linsedej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
200 g smør - taget ud af køleskabet 1 time før brugen
75 g flormelis
2 æggeblommer

Hak smør og hvedemel sammen og findel det til en grynet masse.
Sigt flormelis i.
Tilsæt æggeblommerne og ælt dejen sammen.
Læg dejen koldt i mindst 1 time.
Rul dejen ud på et melet bord, og udstik/skær i ønskede former.
Bages i forvarmet ovn ved 225ºC i 12-15 min. til de er lysebrune. Afkøles før de spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her