3 færdigkøbte lagkagebunde
Jordbærcreme:
250 g frosne jordbær
100 g flormelis
5 blade husblas
1 dl piskefløde
Endvidere:
ca. 400 g god jordbærmarmelade
500 g ren rå marcipan
De frosne jordbær optøes og blendes med flormelis.
Husblasen udblødes i vand og smeltes i spsk varmet hyldeblomstsaft og
røres i puréen.
Lad blandingen stivne let før den blandes med den stiftpiskede fløde.
Jordbærmarmeladen koges op og moses gennem en si.
Smør den første bund med hed marmelade og dæk med udrullet marcipan.
Smør halvdelen af jordbærcremen ovenpå og kom den næste bund
ovenpå og gentag processen.
Kom den sidste bund ovenpå.
Til sidst smøres den øverste lagkagebund med hed marmelade og hele
vejen rundt om kagen og beklædes med udrullet marcipan.
Pynt med glasur som er rørt af flormelis og rød frugtsaft og pynt med et
flot jordbær med grønne blade på.