Logo

Løgbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g groft rugmel
3 dl kogende vand
4 dl lunkent vand
50 g gær
½ dl olie
1 spsk salt
1 stortfinthakket løg
200 g grahamsmel
750 g hvedemel
æg til pensling
1 tsk salt

Rugmel og kogende vand røres sammen og står tildækket nogle timer eller til næste dag.
Vand og gær røres i.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.
Dejen slås ned og formes til 2 runde brød.
Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Pensles med æg og drysses med salt.
Bagetid ca 40 minutter ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
15930-11-2010 22:06:03 Nina Hansen
Super opskrift, jeg bruger den selv.
Har arvet opskriften, som er fra en gammel bagebog udgivet af FDB engang i 1960'erne

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her