Logo

Kokosstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
¼ tsk hjortetaksalt
125 g margarine
65 g sukker
65 g kokosmel
 
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk vand
 
Bland hvedemel og hjortetaksalt.
Gnid margarine ud i melet med et fladt piskeris.
Bland sukker og kokosmel i.
Ælt dejen sammen.
Del dejen i 4 portioner og tril hver til en stang i pladens længde.
Stil 2 stænger på en plade og tryk dem flade.
Bag dem lysebrune - ca. 10 min. ved 175ºC.
Skær dem i skrå snitter på pladen og stryg dem med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her